Egy hatalmas régió (Kelet Európa + Közel kelet + Afrika + Oroszország + FÁK Államok) business vezetőjeként én is tapasztaltam, hogy

csökken a bevétel, megvágták a költségkeretet, idegesek és hibáznak a munkatársak, csökken az életszínvonal, egyre nagyobb a nyomás, a stressz! Mit tegyek?

A üzleti, business vezetők számára ötletek, gondolatébresztő írások, és a saját fejlesztésükhöz és - költség nélküli - továbbképzésükhöz ezen az oldalon mindenféle business vezetői problémákra vonatkozó, szerintem hasznos, és AZONNAL ALKALMAZHATÓ cikkeket, szakirodalmakat gyűjtöttem össze. – Szűcs Tamás business coach

A cikkek, weblapok, dokumentumok listája folyamatosan bővül.

MANAGER SZAKIRODALOM - SZŰCS TAMÁS BUSINESS COACH
Vezető eredményesség tréning – VET – Thomas Gordon
A sikeres emberi kommunikáció alapkönyve, ami A szülői eredményesség tanulása és A tanári hatékonyság fejlesztése sorozat része. A közlés sorompókat, de főleg lebontásukat nemcsak az business vezetőknek, business coachoknak, hanem mindenkinek meg kellene ismerni, de főleg a mindennapi életben alkalmazni.

A team, avagy az együttműködő csoport – Meredith Belbin
"Kell egy csapat!" - hallani manapság mindenünnen. Nem arról van szó, hogy leértékelődtek a zseniális tudósok, magányos hősök, gyorslábú sprinterek, de kétségtelen, hogy összetettebbé, bonyolultabbá váltak a feladatok, élesebbé a verseny. Belbin a hatékony vezetői teamek kialakításának egyik legismertebb szakértője. Könyvének megírását, több évtizedes kutatómunka előzte meg. – idézet a könyv ismertetőjéből. kiadványából. A könyv alapmunkája az un. team coachingnak, azaz közösségek hatékonnyá fejlesztésének. A business vezetőknek, business coachoknak és team coachoknak szóló könyv több Internetes könyvesboltban is megrendelhető.

Angolul jól olvasók számára – a businesss coach ajánlata
Vannak olyan Internet oldalak, amelyeken keresztül tartalmában igen értékes, angol nyelvű könyveket lehet pdf formában letölteni. Business coachként ajánlom például az alábbi oldalt, ahol először érdemes végig nézni a kínálatot, majd válasszuk ki a számunkra érdekes könyvet. A kívánt dokumentumot részletező lap alján megtaláljuk a letöltés helyét és néha a kibontáshoz szükséges jelszót. A dokumentumot, valószínűleg valamilyen nyilvános tároló helyen találjuk, meg, ahova egy anonimitást jelentő lapon keresztül jutunk. Itt az ingyenes letöltést választva, várhatóan néhány másodpercig várni kell a dokumentum letöltéséig. Megéri kivárni a jelzett időt, mert onnantól kezdve a szokásos internetes letöltéseknek megfelelően kaphatjuk meg a könyvet, vagy cikket.
http://www.freebookspot.ws/TopTen.aspx?Category_ID=156

Az elméleti ismeretek bővítése a vezetői tudásnak csak az egyik oldala.

A másik a gyakorlat, ahol a problémák és nagyobb feladatok megoldásának hatékonnyá alakítására, a vezetői készségek személyes továbbfejlesztésére a leghatékonyabb út: a coacholás.

”Sikeres változtatás” - MOST!
A ”Sikeres változtatás” coaching konzultáció kockázat nélküli.

Ha az első beszélgetés nem ízlése szerint való, sem folytatási, sem fizetési kötelezettsége nincs.
A helyszínt is Ön határozza meg: lehet akár az Ön irodája, akár nálam is. 

Már erről az első alkalomról is kézzelfogható eredményekkel fog távozni:


+ világosan, egyértelműen megfogalmazott, elérendő célok,
+ létrehozunk egy tervet a célok megvalósításához,
+ felfedjük a célok elérését hátráltató belső akadályokat és korlátokat,
+ a konzultáció befejezésekor megújulva, energiával megtelve, sokkal motiváltabban fog dolgozni céljai megvalósításán.          A ”Sikeres változtatáskonzultációhoz küldjön emailt a  szucs.tamas@managerCoach.hu   
 
                                       címre NÉV és TELEFONSZÁM adatokkal! 

Javaslom, jelentkezzen hamar, mert a hetenkénti kockázat nélküli konzultációk száma max.10.   Emailjére 24-48 órán belül jelentkezünk és időpontot egyeztetünk!

 

 Szűcs Tamás

manager coach, üzleti vezetők trénere
PBM Consulting
1117 Szerémi sor 12/B

info@managerCoach.hu


mobil telefon:
+36 30  274 6550

vissza a főoldalraimpactforcoaches logo