+36 30 274 6550      email küldés
Budapest és 100 km-es körzete

Újonc vezető

Kezdőlap Vezetőknek Újonc vezető

Kezdő, újonc vezetőknek; Y és X, és már Z generációs vezetőknek; az ő főnökeiknek és HR-eseknek

Minden frissen kinevezett kezdő vezető 60%-a alulteljesít kinevezésük utáni első 2 évben. Mi a következmény?

Ha valaki valamiben nagyon jól teljesít, hamarosan kinevezik vezetőnek és kezdő vezető lesz. De kinevezése napjától kezdve már nem azt kell tennie, amit eddig kiválóan csinált, amiben eddig sikerei voltak, hanem valami egészen mást. Embereket kell irányítani!

A kezdő, újonc vezetők nem kapják meg sikerességükhöz szükséges tudást!

Több független felmérés, de saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy a kezdő vezetők kínlódnak, részlegük teljesítménye meredeken csökken és légköre romlik. Pedig a cégek vezetőinek és HR-eseinek az, az érdekük, hogy a frissen kinevezett kezdő vezetők már a kezdetektől hatásosan és sikeresen dolgozzanak.

Minden kezdő vezető 60%-a alulteljesít vagy kudarcot vall első 2 évében. Egy 500 vezetőt bevonó felmérés szerint csak 15%-uk kapott valamilyen képzést, 49%-uk felkészületlen volt kezdő vezetőként.
Egy 500 vezetőt bevonó felmérés szerint csak 15%-uk kapott valamilyen képzést, 49%-uk felkészületlen volt kezdő vezetőként. Ennek eredménye, hogy az kezdő vezetők 60%-a alulteljesít vagy kudarcot vall első 2 évében. **

*idézet a Ken Blanchard-tól

Én magam is megtapasztaltam, hogy mennyire izgalmas, de ugyanakkor nehézségekkel teli egy ilyen átmenet/ az a változás, amikor valakiből vezető lesz. Több mint 30 éve segítem kezdő vezetők sikeres munkába állását és jól kidolgozott programom van erre, ami egyrészt a legjobb nemzetközi gyakorlaton, másrészt saját hazai tapasztalatomon alapul. 
Mindez úgy, hogy messzemenően figyelembe veszi a kezdő vezető és az őt alkalmazó vállalat meglévő szakértelmét és igényeit.

A program 5+1 részből áll:
 1. A vezető tudásának, tapasztalaténak és a vállalt igényinek felmérése és a program kialakítása
 2. A kezdő vezető felkészítése – 1
 3. Felmérés: az megszerzett tudás hatásának felmérése a kezdő vezető vezetői és munkatársai körében, majd ha szükséges a program korrekciója
 4. A kezdő vezető felkészítése -2
 5. A változás nagyságának felmérése, a fejlődés megünnepelése és annak felmérése, hogy a fejlődés megfelel-e a várakozásoknak, szükséges-e további elmélyítés, begyakorlás, és vannak-e még további fejlesztendő terültek. 

+1.A program lezárását követő kb. 3-6 hónap múlva, áttekintjük mennyire volt hatásos a program, hol és mit kell még fejleszteni és mik a további fejlesztendő terültek.

A program legalább 10 alkalom coach fejlesztésből áll és az alkalmak között a résztvevő mindennapi munkájában alkalmazza az addig tanultak. Tapasztalatok szerint, 10 alkalomnál rövidebb fejlesztés nem elég eredményes ezért, ilyet nem is tartok. 

A program működik egyénileg megkeresésre és vállalati megrendelésre is.

Kezdő vezető vagy!

Itt az idő, hogy ”jövőnek szóló” vezetői tudást szerezz!

A ”Gyorsan csúcsteljesítményt!” frissen kinevezett vezetőknek szóló személyre szabott coaching program anyagai, fejlesztései, felmérései és akciótervei abban segítenek, hogy gyorsan és sikeresen vedd az akadályokat és alapos tudásra építsd vezetői karrieredet.  

Vedd kezedbe a jövődet, a tudásodat! 

Miért éri meg kezdő vezetőként ezt választani?

 • mert a kezdő vezetők megtanulják a személyükre és a vállalati igényekre igazított vezetői készségeket;
 • a kinevezésük időpontjára olyan felkészültek lesznek, hogy azonnal az eredményekre tudnak koncentrálni;
 • sokkal felkészültebben kezdik el erőt próbáló vezetői feladataikat;
 • már az első pillanattól fogva az embereikre és az ő munkájukra tudnak koncentrálni
 • javul a csoport eredményessége,  hatékonysága;
 • a vezetőváltás nem jár munkatársvesztéssel;

Töltse le a
8 NÉLÜLÖZHETETLEN
VEZETŐI TECHNIKA

könyvet – díjtalanul!

* -al jelölt mezők kitöltése kötelező

GDPR követelmény: kérem jelölje be alant az emailt a letöltéshez / kapcsolat tartáshoz! Ezzel jelzi, hogy elfogadja a szokásos GDPR adatkezelést.

Bármikor leiratkozhat, ha rákattint a kapott emailek alján található leiratkozási címre.

Saját coachot szeretne?

A managerCoach iroda
örömmel segít!
Hívja bizalommal a
+36 30 / 274 6550
számot munkanapokon
9-18 óra között!

Coachot szeretnék