+36 30 274 6550      email küldés
Budapest és 100 km-es körzete

Meglepetés – 2020 2. né

Kezdőlap Meglepetés – 2020 2. né

Vezetői ötletek, bevált receptek, szakirodalom, cikkek 2020. 2. né

Vezetői és coach tevékenységem alatt sok, emberek közötti kommunikációval, kapcsolatokkal, konfliktusok kezelésével, emberek vezetésével, stratégiával, módszerekkel, eszközökkel, … foglalkozó könyvet töltöttem le az internetről. Mindet nyilvános helyekről, ahova bárki hozzáfér. Ezelből az internetes letöltésekből mára már összegyűlt közel 1000 db – többnyire angol nyelvű – ebook. Ennek egy részét én is olvastam, de olyan sok van, hogy ha 24 órákat olvasnék, akkor sem lenne elég idő rá. De, … szívesen küldök ezekből bárkinek, aki kéri!

A lenti képen – ha 2x rákattint – kb. 100 db vezetői témákkal foglalkozó ekönyv címe látható, az C-H kezdőbetűsek közül. Remélem, ezzel nem szegek meg semmilyen copyright jogot, ha jószívvel elküldöm. Természetesen ingyen! 

Ha a felsorolt könyvek közül valaki megnézné vagy elolvasná bármelyiket is közelebbről, akkor csak egy emailt kell írnia az én email címemre (aki ismeri azt) vagy innen lehet kérni az(oka)t a könyv címének megadásával, és én azt szívesen továbbítom azt.

Kérje és olvassa!

Vezetői könyvek C-H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *