+36 30 274 6550      email küldés
Budapest és 100 km-es körzete

Tanuljon a legjobbaktól – mindezt tandíj nélkül!

Kezdőlap Tanuljon a legjobbaktól – mindezt tandíj nélkül!

Embereket segítő foglakozásúaknak és coacholnak

Már hosszú évek óta részt veszek a WBECS (World Business & Executive Coach Summit)-en. Itt a coach világ legjobbjaival ismerkedtem meg, és olyanoktól tanultam első kézből, mint, Marshall Goldsmith, Marcia Reynolds, Ken Blanchard, és még hosszan sorolhatnám. Judith E. Glasertől itt tanultam a neuro-innovációról, és, hogy van társalgási intelligenciáról, Peter Hawkinstól a coaching jövőjéről,  vagy Lisa Ann Edwardstól azt, hogy hogyan számítsuk ki egy coach folyamatnál, a ROI-t, a megtérülést, aztán itt ismerkedtem meg a Motivációs térképpel, a Neuro-agilitással, a “Tiszta nyelvű” coacholással, a Narrativ coachinggal, és azzal, hogy hogyan coacholjunk innovációra!, …

Én magam már sok coachot meghívtam az eddigi eseményekre és mindig köszönetet kaptam érte. És nem csak azért, mert mindez a képzés TANDIJ NÉLKÜL történik! 🙂

Most az ezévi képzéseket ajánlom:

A WBECS 2020 Pre-Summit 2020.05.26-án kezdődik és 4 hétig tart, hetente jobbnál jobb előadókkal. A képzésben

    • TED típusú (online) előadások,
    • élő coaching bemutatók,
    • panel beszélgetések, valamint
    • az egyes előadók „fellépését” követő kérdések tisztázására, a hallottak megbeszélésére, további együttgondolkozásra szolgáló ”Implementation Mastery Session”-ok vannak.

Sőt ha elég sokan jövünk Magyarországról, magyar session is lesz!

Ebben az évben olyan előadók lesznek mint, Marshall Goldsmith, Marcia Reynolds, Cy Wakeman, Michael Bungay Stanier, Ken Blanchard, David Clutterbuck, Peter Hawkins, hogy csak a legnagyobb neveket említsem.

Nem csak coachoknak, hanem embereket irányító, bármilyen szintű vezetőknek és felsővezetőknek is ajánlom, mert ki lehet választani azokat alkalmat, amik érdekesek, és nagyon sok, a vezetői gyakorlatban minden nap alkalmazható témáról is szólnak az előadások.

Hadd írjam le még egyszer, NINCS TANDÍJ!

Lesznek olyan alkalmak is, ahol a létszám korlátozott, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni.

Jelentkezés és az előadók (fényképes) felsorolása:

https://coach.wbecs.com/wbecs-2020/a6656

Hadd hívjam fel a figyelmet, hogy az egyes előadásokra történő regisztráció az időzóna beállítása [(GMT+02:00) Belgrade Bratislava Budapest]  után < és > jelekkel külön be kell állítani a hónapot (pl. 2020 MAY) és másik < és > jellel a heteket (WEEK 1 – 5), ahhoz, hogy minden előadás látható legyen!

Az előadások angol nyelven folynak.

Az előzetes tematika itt olvasható: http://coachinghataroknelkul.hu/wbecs-2020/

Megköszönöm a megosztást, hogy más is elolvashassa és ha tetszik neki részt tudjon venni rajta.