+36 30 274 6550      email küldés
Budapest és 100 km-es körzete

Felső-vezetés előtti fontos beszámoló

Kezdőlap Felső-vezetés előtti fontos beszámoló

Egyszerűbb esetek, megoldott problémák Szűcs Tamás managerCoach.hu coaching gyakorlatából

A kiindulási állapot: Egy divízióvezető kliensem, előadást kellett tartson az igazgató tanács előtt, részlege (és így saját) munkájáról. Az nem okozott neki, kényelmetlenséget, hogy saját munkatársai, beosztottai előtt adjon elő, de az, hogy a vállalati üzleti vezetői hierarchiában sokkal magasabban lévő „főnökök” hallgassák őt, nagyfokú szorongást váltott ki belőle.

A coaching folyamat: A munka itt 2 irányban folyt. Egyrészt, a magabiztos és sikeres előadástartást építettük be készségei közé. Másrészt egy hatásos előadás anyagának összeállításának folyamatán mentünk végig. A coaching folyamatok olyan sikeresen haladtak, hogy a végén elhatározta, nem csak az eddig végzett munka kerül be az előadásba, hanem egyúttal kihasználja az alkalmat, hogy „eladja a főnökségnek” terveit is.

Az eredmény: Az előadás olyan jól sikerült, hogy külföldön, angolul is megtartotta, és az előadás végén hangos tapssal jutalmazták őt.

Ha a gyakorlatban azonnal alkalmazható és részletesebb tudást szeretne a fontos emberek előtti sikeres prezentáció tartásról, akkor ezt gyorsan és eredményesen tudja megkapni a leghatékonyabb egyéni vezetőfejlesztés, a coaching keretében. Jelentkezés itt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *