+36 30 274 6550      email küldés
Budapest és 100 km-es körzete

Kellemetlen közlendők halogatása

Kezdőlap Kellemetlen közlendők halogatása

Egyszerűbb esetek, megoldott problémák Szűcs Tamás managerCoach.hu coaching gyakorlatából

A kiindulási állapot: Egyik üzleti felsővezető kliensem már régóta halogatta egy kényelmetlen téma megbeszélését egy közeli munkatársával. A téma nem volt időhöz kötve, tehát nem volt akadálya annak, hogy a megbeszélést időről időre, későbbi időpontra lehessen tologatni. Ez belül, nagyon zavarta kliensemet, de a közlés kellemetlensége elnyomta a zavarásból eredő kényelmetlenséget.

A coaching folyamat: A témáról, a coaching szabályok szerint folytatott helyzetértékelésünk során egyszer csak kijelentette: „Na jó, ma délután elmondom neki!”.

Az eredmény: Következő találkozásunk alkalmával, amikor beszámolt arról mi történt, azzal kommentálta a beszélgetést: „Nem is tudom miért nem mondtam el neki hamarabb”. Coachként persze tudjuk, de ez már a coach szakmai ismeretein múlik.

Ha a gyakorlatban azonnal alkalmazható és részletesebb tudást szeretne a beidegződött szokások megváltoztatásáról, akkor ezt gyorsan és eredményesen tudja megkapni a leghatékonyabb egyéni vezetőfejlesztés, a coaching keretében. Jelentkezés itt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *