+36 30 274 6550      email küldés
Budapest és 100 km-es körzete

Magánéleti problémák kizárása a munkahelyről

Kezdőlap Magánéleti problémák kizárása a munkahelyről

Egyszerűbb esetek, megoldott problémák Szűcs Tamás managerCoach.hu coaching gyakorlatából

A kiindulási állapot: Az egyik kliensemet súlyos magánéleti problémák foglalkoztatták és ez elvonta figyelmét munkahelyei feladatainak sikeres megvalósításától.

A coaching folyamat: A coaching folyamat két irányban indult el. Egyrészt a magánéleti problémák azonnali hatásának enyhítése, mert ezek teljes körű megoldása nem volt cél, hiszen ez akár hónapokig is tartó munka lett volna. Másrészt fő energiáinkat ezen problémák munkahelyről történő kizárására fordítottuk. Célunk az volt, hogy a munkahelyi üzleti vezetői teljesítménye ne csökkenjen, és problémáknak lehetőleg a minél kevesebb jele jelenjen meg a napi munkában és a munkatársakkal való kommunikációban és viszonyban.

Az eredmény: A magánélet kizárása olyan jól sikerült, és a munkateljesítményén a magánéleti zavarok annyira nem látszódtak, hogy kliensemet kinevezték a cég jövőjét alapvetően meghatározó projekt vezetőjévé.

Ha a gyakorlatban azonnal alkalmazható és részletesebb tudást szeretne a vezető legfontosabb feladatairól, akkor ezt gyorsan és eredményesen tudja megkapni a leghatékonyabb egyéni vezetőfejlesztés, a coaching keretében. Jelentkezés itt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *